![]() |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Seni Sevdiysem; Hükümdarın tahtına hükümdarlardan başkası oturamayacağından. Padişahların ülkeler fethettiği görülmüştür de, kölelerin ülkeler fethettiğine bir sende tanık olmuşuzdur. Seni Sevdiysem; Yazgım bana yapacak başka birşey bırakmamış olduğundan. Senin güzelliğin gibi, benim de muhabbetimin nedeni olmadığından. Seni Sevdiysem; Seni her görmemde ikinci kez görmediğimden. Her görmemde seni yenidenmiş gibi değil, yeniden gördüğümden. Kendi kendinde bile tekrarlanmadığından sen. Sevdim seni. Seni Sevdiysem; Bir kentin içine düştüğümden ve kenti içime düşürdüğümden. Ben ki tüm savaşlarımda hem kumandan, hem neferdim. Ürkektim,delişmenliğim korkunun rengindeydi. Bu yüzden seni sevdim. Seni Sevdiysem; Ben seni, sevmiş ve sevecek bütün kalplerin sırrına ortak olarak sevdim. Gözyaşı şişesi kırıldı birden, başkalarının olan onca acı kalbime giriverdi. Seni Sevdiysem; Bütün ruhların yaratıldığı ve henüz ruhlara cesetlerinin biçilmediği o mecliste, senin yanında yer almış olduğumu hatıramda taşıyor olduğumdandır bu. Bunca kolay terk ediyorsam varlığımı senin varlığına , o şimşek parıltısı ânın anısını gözbebeklerimde sakladığımdandır. Bu kadar tanıdık buluyorsam kalbimi kalbine, bu kadar tanıdık ses veriyorsa kalbim kalbine, o ezeli uğultuyu hâlâ kulaklarımda taşıdığımdandır. Seni bu kez hatırladıysam, o kez unuttuğumdandır. Seni Sevdiysem; Hatıram olduğundandır. Bilmediğim bir şeyi hatırlamam zor, unuttuğum bir şeyi hatırlamamsa kolaydır benim. Beni hatırla. Duy sesimi, yıka içimi. Yangınıma razıyım, razıyım ateşten bahçelerden geçmeye. Razıyım ateşten bahçelerin içimden geçmesine. Ama duy sesimi, ya da duyur sesini. Ama bir boşluğun bilinmezliğinde yitirme beni. Nazan Bekiroğlu
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (07-24-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| seni , sevdiysem , sevdiysem; |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |