![]() |
|
|||||||
| M,N,O Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
M,N,O icinde Sonu Olan Bir Yol konusu , Sonu Olan Bir Yol Bahçemde henüz tomurcuklanmamış güller Karşımda çiçek açmaya mecruh tutmuş yüzler var Önümdeki dağları engel sayamadım Hasretin bütün acısını bu gece yine ben çekiyorum Sen rahat uyu, ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Sonu Olan Bir Yol
Bahçemde henüz tomurcuklanmamış güller Karşımda çiçek açmaya mecruh tutmuş yüzler var Önümdeki dağları engel sayamadım Hasretin bütün acısını bu gece yine ben çekiyorum Sen rahat uyu, gözlerini bırak dalsın rüyalara Yokluğunda yavaş yavaş yok oluyorum Benim naçiz bedenim dayanır mı? bilmem Bu gece sonu olan bir yola gidiyorum Dağılmaya karar vermiş tüm umutlar Söz dinlemez olmuş o cüretkâr bakışlar Yüreğime ferman yazıldı ama o anlamıyor Bu gece sonu olan bir yola sürüklenip gidiyor Yazılmış olan bir kader değil bu Yürüdüğüm yolda kendi kaderimi yazıyorum Ayrılığın başka bir yolunu bulmak neredeyse imkânsız Bu gece sonu olan bir yola gidiyorum Bu karanlık yollarda gölgem kaybolmuş Bedenim yürümek istemiyor ben ısrar ediyorum Gecenin karanlığı ve şafağın ışığında Bu gece sonu olan bir yola gidiyorum Neredeyim bileniniz veya göreniniz var mı? Halimi anlayacak ve dertlerime çorak basacak biri var mı? Varsa ben burada yolun sonundayım Vazıh bir sonda görüyorum geleceğimi Yüreğimde hasretten hiç bir iz kalmadı Yine şafak söküyor ufkumda Sonu olan bir yol işte Yolun sonundayım… Metin Mungan | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bir, olan, sonu, yol |
| Seçenekler | |
| Stil | |