![]() |
|
|||||||
| Linux işletim sistemi Linux işletim sistemleri ile ilgili her türlü sorun çözüm ve öneriler |
Linux işletim sistemi icinde Wubi - Windows Uzerine En Kolay Linux (Ubuntu) Kurma konusu , Wubi, Windows kullanıcılarını Linux dünyasına tek bir tıklama ile ulaştıracak bir Ubuntu yükleme aracıdır. Wubi, size Linux'u herhangi bir program yükler gibi yükleme ve kaldırma imkanı sunar. Eğer Linux'a biraz ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
![]() Wubi, Windows kullanıcılarını Linux dünyasına tek bir tıklama ile ulaştıracak bir Ubuntu yükleme aracıdır. Wubi, size Linux'u herhangi bir program yükler gibi yükleme ve kaldırma imkanı sunar. Eğer Linux'a biraz merakınız varsa fakat denemeye çekiniyorsanız, bu sizin için! Wubi Güvenlidir Sabit diskinizde yeni bölüm oluşturmanıza gerek yoktur. Wubi Basittir Yükleme aracını çalıştırmanız yeterlidir, cd kullanmanıza gerek kalmaz. Wubi Ayrık Çalışır Wubi, dosyalarını tek bir klasörde saklar. Eğer kullanmak istemezseniz kaldırmak son derece basittir. Wubi Ücretsizdir Açık kaynak dünyasına destek olan Wubi için hiç bir ücret ödemeniz gerekmez. ![]() ![]() ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kolay, kurma, linux, ubuntu, uzerine, windows, wubi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|