![]() |
|
|||||||
| KÜLTÜR Kitaplar, Resim, Tarih, Şenlikler vb. tüm kültür etkinlikleri hakkında herşey bu bölümde |
KÜLTÜR icinde Necla Yaramış’ın “Mavi Kelebek” isimli E-kitabı konusu , Kitaptan Alıntılar Necla Hanım ve Kadriye Hanım, kaderleri bir yazılmış ana-kız, benim anneannem ve nenem, sevgililerim. Kalpleri Allah sevgisiyle dolu, yaşam sevinci gözlerinden okunan, başlarına gelen her şeye rağmen gülümsemelerini ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
10LİNCOLN(YÖNETİCİ)
|
Kitaptan Alıntılar
Necla Hanım ve Kadriye Hanım, kaderleri bir yazılmış ana-kız, benim anneannem ve nenem, sevgililerim. Kalpleri Allah sevgisiyle dolu, yaşam sevinci gözlerinden okunan, başlarına gelen her şeye rağmen gülümsemelerini yüzlerinden eksik etmeyen iki arkadaş. Tek başlarına koca bir aileyi idare eden, büyüten; ikiyi beş yapan, yirmi beş yapan, çocuklarını, torunlarını kucaklayıp binbir derdin içinden geçen, birbirlerinden ve sevdiklerinden, Emre’lerinden kuvvet alıp her seferinde yine düze çıkan iki yoldaş. Kendimce sahip olduğum ne güzelliğim varsa, annemden-babamdan başka borçlu olduğum iki koca kalp. Bizim için tüm yaptıklarına karşılık onları bir an için mutlu edebilirsem ne mutlu bana. Bu kitap benim her ikisine bir teşekkürüm, kızlarıma da armağanım olsun istiyorum. Başak ve Ece ilerleyen yıllarda bu kitabı ellerine alıp sayfalarını çevirdiklerinde, aile olmanın, bağlılığın değerini kavramış insanlar olurlar umarım. (Mehmet Saygın’ın önsözü) (…) Ne kadar mükemmel olduğunuzu biliyor musunuz? Yaratıcının imajı ve suretisiniz der bir yazar. Sevgi beni güçlendirmek, iyileştirmek, soğukkanlılık vermek ve beni huzura yöneltmek için içimden işliyor. Tanrı’yı düşünmek beni mutlu ediyordu. Leo Buscaglia şöyle der: “Kalbinizdeki sevgi orada kalması için var olmamıştır. Sevgi başkasına verilmedikçe, sevgi değildir. İnsan, sevgisi kadar büyüktür. Paylaştığı mutluluk, konuştuğu gerçek, ettiği yardım, aradığı kader ve yaşadığı hayat kadar büyük!” Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| “mavi, ekitabı, isimli, kelebek”, necla, yaramış’ın |
| Seçenekler | |
| Stil | |