![]() |
|
|||||||
| KÜLTÜR Kitaplar, Resim, Tarih, Şenlikler vb. tüm kültür etkinlikleri hakkında herşey bu bölümde |
KÜLTÜR icinde Ali Rıza Esin’in “Kırkbir Derece” isimli E-kitabı burada. konusu , Kitaptan Alıntılar Ayaklarım Sevgili ayaklarım Sizden ne kadar uzağım Bazen size yaklaştığımda Ne bileyim tırnaklarımı keserken mesela Veya parmaklarımı çıtlatırken Yorulduğumda ovalarken sizi Ne kadar ihmal ettiğimi anlıyorum Aslında bütün ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
10LİNCOLN(YÖNETİCİ)
|
Kitaptan Alıntılar
Ayaklarım Sevgili ayaklarım Sizden ne kadar uzağım Bazen size yaklaştığımda Ne bileyim tırnaklarımı keserken mesela Veya parmaklarımı çıtlatırken Yorulduğumda ovalarken sizi Ne kadar ihmal ettiğimi anlıyorum Aslında bütün yüküm sizin üstünüzde Sizlersiniz beni özgür kılan Ama ellerim bana daha yakın olduğundan Sizi hep unutur Onlara daha çok ilgi gösteririm Ama bu iş böyle ne yapalım Böyle olmuşuz doğuştan Sizler aşağıda Ellerim yukarıdalar Yine de çok isterseniz Yukarısı nasıl merak ederseniz Amuda kalkabilirim Görür o zaman ellerim Ne demekmiş ayak olmak Merak Biz erkekler Güzel bir hatuna baktığımızda Elbisenin ardını merak ederiz Açık havada her gökyüzüne baktığımızda Stratosfer’den ötesini görememek Bizi o kadar meraklandırsaydı eğer Şimdi uzayın anasını bellemiştik Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| “kırkbir, ali, burada, derece”, ekitabı, esin’in, isimli, rıza |
| Seçenekler | |
| Stil | |