![]() |
|
|||||||
Komik ve İlginç Resimler icinde Ne babalar var konusu , Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın......
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
ama o yaştaki çoçukların kanı kaynıyor vara yoga saldırıyorlar ne görseler üstüne atlıyorlar
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||
|
|
laa sen ne dın hec bole bı olayı sen dukkanında yasadınmı bu herıf manyagın onde gıdenı pısıkolojık delı bu bunu ıbretı alem ıcın sallandıran bak bı daha yapıyorlar mı ![]() eyer kı gun gelırde tukkanında bole bısı olursa haber et bana tek dovmeyın adamı bende tadayım bu zevkı
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
belki inanmiyacaksiniz ama burda cok kullaniliyor bu tür seylerden..ilk bakista her ne kadar acimasiz görünsede cocugun sagligi (hayati)icin cok önemli..
aniden yola kacmalarini,alis veris merkezlerinde kayip olmalarini ve düsmelerini bu sekilde önleye biliyorlar aileler..
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| babalar, var |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|