![]() |
|
|||||||
Komik ve İlginç Resimler icinde Parmak Ali'nin acıklı Yaşamı konusu , Parmak Ali o yaz KaraHippilere tatile gittiği için çok mesuttu.. Fakat Parmak Ali öylesine bahdsızdı ki gittiği tatilde bile kar gördü.. Parmak alininin artık yüzü gülmüyor gün yüzü görmüyordu..Kendini içkiye ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Parmak Ali o yaz KaraHippilere tatile gittiği için çok mesuttu..
![]() Fakat Parmak Ali öylesine bahdsızdı ki gittiği tatilde bile kar gördü.. ![]() Parmak alininin artık yüzü gülmüyor gün yüzü görmüyordu..Kendini içkiye cigaraya vurdu... ![]() Ali o gece içkiyi fazla kaçırmış olacak rüyasında kendisini UZAY YOLu filminin baş figüranı olarak gördü... ![]() Fakat parmak ali bu rüyaları bile efkar çile doluydu..Uzay yolundan taşra pizzacı yollarına düşmüştü parmak ali... ![]() Derken bir öğretmen..... ![]() Bir kiprit çöpü........ ![]() Bir samuray...... ![]() Bir Sarhoş... ![]() İdamı gelen bir cani....
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Zenci bir hipopcu....
![]() Kızıl maskeli adam.... ![]() Saadet dolu evlilik... ![]() Çalışkan bir finanscı... ![]() Karekete de uzman... ![]() Vee....Yaşamdan sefasını süren bir yiğit.... ![]() FAKAT BUNLARIN HEPİCİĞİ RÜYAYDI PARMAK ALİ UYANDI VE ASIL HALİNE YANDI..... Beyninden vurulmuşa dönmüş biri oldu.
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
Vay beee ne marifetler varmis parmakdada haberimiz yokmus..
Guzel fikir..Tesekkurler... ![]() ![]()
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| acıklı, alinin, parmak, parmak ali, yaşamı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|