![]() |
|
|||||||
| İtiraf Etmek İstiyorum Hertürlü konuda içinizi dökmek,itiraf etmek,haykırmak mı istiyorsunuz ? ozaman tam yerindesiniz. |
İtiraf Etmek İstiyorum icinde sevdiginizi aldattınızmı! konusu , sevdıgınızı aldattınızmı ılk once ben cvp layım durust olayım ewet aldattım ama istemeden :(...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
sevdıgınızı aldattınızmı ılk once ben cvp layım durust olayım ewet aldattım ama istemeden :(
|
|
|
VayAnnesini İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#3 | ||
![]()
|
böyle birşey olabilir mi tabikide aldatmadım ben aldatmamda şu an sevgilim yok ama ilerde olsa bile böle bir ayıbı ne ona yakıştırabilirim nede kendime bence çok büyük haksızlık ve seven insan aladatmaz ben buna inanırım.........
|
yağmur İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
|
|
#7 | ||
|
Stajer Moderatör
|
hayır öyle bişey yapmadım yapmamda ne demek olduğunu başkalarından gördüm Allah kimseye yaşatmasın (aminnnn)
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aldattınızmı, sevdiginizi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| GÜZEL BİR SÖZ |