![]() |
|
|||||||
| İtiraf Etmek İstiyorum Hertürlü konuda içinizi dökmek,itiraf etmek,haykırmak mı istiyorsunuz ? ozaman tam yerindesiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Banlı
|
![]() ![]() akan göz yaslarima seni kattim hos koksun diye dalimda diken gibi battin yuregime ama ne bir damla kanim akti nede canim acidi ama yuregim kin nefret kan kustu be gulum kan kustu açan gullerine degil ucup giden kokularina lanet olsun lanet olsun. nedir ulan nedir senin ask dedigin serefi illetin adi nedir ask dedin sana kalbimi verdim sevda dedin yuregimi verdim yetmedi yetmedi yetmedi can deseydin onuda alirdin benden gözümü bile kirpmazdim lanet olsun lanet olsun......... ![]() ![]() ![]()
Konu gelincik tarafından (06-04-2008 Saat 09:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
gelincik İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#2 | ||
|
Banlı
|
Telli turnam selam gotür Sevgilimin diyarına Üzülmesin ağlamasın Belki gelirim yarına cananıma Hasret kimseye kalmasın Sevdalılar ayrılmasın,ayrılmasın Ben yandım eller yanmasın Sevdanın aşkın uğruna can uğruna Gönüle hasret yazıldı Svgiye mezar kazıldı İki damla yaş süzüldü Gözlerimin pınarına,pınarına Hasret kimseye kalmasın
Sevdalılar ayrılmasın,ayrılmasın Ben yandım eller yanmasın Sevdanın aşkın uğruna can uğruna | ||
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Banlı
|
Artık elimi bırak herşey tadında kalsın yıkılmasın..
hiçbirşey sorma bana gözlerinden yaş akmasın yaşlar akmasın.. Hoşçakal sevgilim, hoşçakal birtanemseni çok seviyorum hoşçakal hoşçakal.. Artık gidiyorum ağlamanın faydası yokinan yok yok.. Arkana bakma sakın unut beni gidiyorum bu defa dönüş yok.. Hoşçakal sevgilim, hoşçakal birtanem seni çok seviyorum hoşçakal hoşçakal.. Ne gecem ne gündüzüm yalan olmuş gülüm bu sevgiden bir mum ışığı kadar titrekti mutluluğumuz biliyormusun ? Ama herşey burada kalsın.. Hoşçakal canım hoşçakal.. Seni gerçekten çok ama çook sevmiştim hoşçakal birtanem hoşçakal.. Konu gelincik tarafından (06-04-2008 Saat 10:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
gelincik İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#4 | ||
|
Banlı
|
Sessiz bir köşede yine tek başına uykusuz sabahım
Güneşsiz yarınım Ağlıyorum, yanıyorum herkes kendi derdinde Soldum artık belalım bir umut ver dön bana Kime gitsem ah ne etsem senin yerini alır mı sence Vurdumduymazlık etme bir dön bak ardınsıra Kıyamet günü senin gidişin hiçbir şey umrumda değil Yine yandı yine ağladı çaresiz kaldı gönlüm Sessiz bir köşede yine tek başına uykusuz sabahım Güneşsiz yarınım Ağlıyorum, yanıyorum herkes kendi derdinde Soldum artık belalım bir umut ver dön bana Kime gitsem ah ne etsem senin yerini alır mı sence Vurdumduymazlık etme bir dön bak ardınsıra Kıyamet günü senin gidişin hiçbir şey umrumda değil Yine yandı yine ağladı çaresiz kaldı gönlüm | ||
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Banlı
|
Durur zaman,
Durur dünyam, Sevenlerin çıkmazında... Yaşananlar olur rüya, Her gecenin sabahında... Bir ay güzel,bir yıldız, Ben kalırım hep yalnız, Sanki senin yokluğunu, Ben tutuyorum insafsız... Sevenler gece ölür, Bunu yanlız seven bilir... Hançer değmiş gibi, Kurşun yemiş gibi, Her şey bitmiş gibi, SEVENLER GECE ÖLÜR... | ||
|
|
|
|