![]() |
|
|||||||
| İtiraf Etmek İstiyorum Hertürlü konuda içinizi dökmek,itiraf etmek,haykırmak mı istiyorsunuz ? ozaman tam yerindesiniz. |
İtiraf Etmek İstiyorum icinde Sen Varsın konusu , Herşeyin ötesinde bir şey seni sevmek Senin varlığını hissetmek Sevmelerin ötesinde sen varsın Kelimelerim yitirdiler anlamlarını Bildiğim bütün tarifler koftiden Anlamsızlıklarımın içinde sen varsın Diyorum bazen nereden geldin sen Lutuf ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Herşeyin ötesinde bir şey seni sevmek Senin varlığını hissetmek Sevmelerin ötesinde sen varsın Kelimelerim yitirdiler anlamlarını Bildiğim bütün tarifler koftiden Anlamsızlıklarımın içinde sen varsın Diyorum bazen nereden geldin sen Lutuf musun bana hediye misin bilmem Sanki dünyanın dört bir yanında sen varsın Seninle hayat yaşamaktan güzel Yokluğun ise ölümden beter Her nefesimde sen varsın Geldin yerleştin gönlüme rahat ol Aşkların en güzeli seninle mutlu ol Çünkü her bir zerremde sen varsın Sattım anasını dünyanın Artık hiçbir şey de gözüm yok Nasıl olsa bebeğim sen varsın Acılar vız gelir bana İsterse varsın kararsın dünya Korkmam artık sen varsın İliklerime kadar işlemiş sevdan Sensiz bir hiçim anladım Beni ben yapan inan tek sen varsın | ||
|
|
|
HaSReTiM İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
wankoo (11-24-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#4 | ||
![]()
|
aldatılmanın acısını yaşıyorum yıllarca hala çok sevdim ama o hep başkasınındı iki yavrumuz vardı hep bekledim brakır diye şimdi benden çok uzak askerde brakmadı o kadını hala.beni sevmemiş yüreine koymamış ki oysa ben çoooooooooook sevdim onu.aylar.yıllar kovaladı sabır dedim yuvam yıkılmasın diye şimdi bilmiyorum ne olacanı .
| ||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||
|
Misafir
|
Allah; senin için en hayırlısı ne ise onu versin | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
Çok teşekür ederim.Allah hepimiz için hayırlısını versin .Senin düşünüp bana teşekür bile etmen beni mutlu etti.
Sonunda bitti galba görüyorum. İçimde can çekişlerini duyuyorum . Sözlerin çok acıtıyor ölüyorum. Keşke baştan söyleseydin gidiyorum.Nasılsa koymaz sana biliyorum......KALBİME GÖMERİM OZAMAN .UNUTUPTA SİLERİM OZAMAN.ALT TARAFI AŞK BUDA İŞTE VAZGEÇİLMEZMİSİN AMAN.SANA NEKİ AĞLIYORSAM. DELİ GİBİ İSTİYORSAM.HALA SENİ SEVİYORSAM.SANANE ANLAMIYORSAN.Yalanmış demek herşeyin bilemedim. Saklamışsın nefretini göremedim..Olmayınca olmuyor sen sevemedin...Yazılmış kadere ayrılık ![]() ![]() silemedim.Alıştım zor olsada kabullendim................SEVGİ TIPKI BİR GÜLE BENZER . RASGELE TUTARSAN DİKENLERİ BATAR.YAPRAKLARINI AÇARSAN DUYGULARI AKAR .AMA TUTMASINI BİLİRSEN O GÜL SANA TAPAR..........![]() yazılarınız bırlestırılmıstır Konu YORGUN YÜREK tarafından (12-07-2007 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| sen, varsın |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|