![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| İstek, Öneri ve Şikayetleriniz Forum hakkındaki görüşleriniz söz sizlerin |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | Başlıkta açıklamayamadım galiba ama şunu rica etmeye çalışıyorum belirli bir derecelendirme yapılıp mesaj sayısına göre üyelere ne bileyim rütbe vb. isim verilse diyodum. Olurlarınıza saygılarımla ![]() |
| |
| ZiFiR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() |
| | #3 (permalink) |
| | Kusura bakma hiç dikkat etmemişim ama isim olsa daha güsel olmaz mıydı ![]() ısrarcının böylesi işte |
| |
| ZiFiR İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | YORGUN YÜREK (06-12-2008)
|
| | #4 (permalink) | |
| | Alıntı:
Örneğin ilk üye olduğunda nasıl avatarında yeni üye, yada SIN1 üyesi yazıyorsa konu sayısı arttıkça bu değişsin. Bu kademelerin birer ismi olsun. Böylece üyelerimizde daha da zevk ve istekle konu açar. Diye düşünüyorum. Bu isimler yabancı yeni üye seyirci katılımcı paylaşımcı azimli emektar vs vs... gibi olabilir. Örnekler arttırılabilir. Konu S€ssiz P€ri tarafından (06-17-2008 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() | YORGUN YÜREK (06-12-2008),
ZiFiR (06-15-2008)
|
| | #6 (permalink) |
| | herşey sanalda1numara için ![]() |
| |
| ZiFiR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | YORGUN YÜREK (06-15-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kademekıdem , İsimleri , üyelerin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|