![]() |
|
|||||||
İlahiler ve Dini şiirler icinde Arşta Isa Sağdir Bir Kuru Yaprak konusu , Arşta Isa Sağdir Bir Kuru Yaprak HANCI PERVANE Arşta İsa sağdır bir kuru yaprak İdris cennete bir kuru yaprak Nur ademde renk taşta ağıtça olur bir yaprak Kuran ademde eğlenir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Arşta Isa Sağdir Bir Kuru Yaprak
HANCI PERVANE Arşta İsa sağdır bir kuru yaprak İdris cennete bir kuru yaprak Nur ademde renk taşta ağıtça olur bir yaprak Kuran ademde eğlenir hayvanda eğlenmez Fikir ademde eğlenir hayvanda eğlenmez Yaratılan ölür dağ taş ölmez ağıç ölür Suya her şey karışır su renk alır Mümin nurlanır ruhu ademdir Ağaçtan her türlü mal çıkar Kemikten iskele yapılmaz Acı tatlı Hemi toprakta Hemi ademde var Emri maya Azrail ile kardeş Ölmeden üç takım kaçmış Birinde görmüş ki mezar eşiyorlar Demişler bu mezar darmı genişmi Yatmış mezara kardeşi levhasını göstermiş Yaratılana var evliyaya yok Hayvanda rahmet olmaz rahmet insandadır Dağ ses verirse mümine ses verir mahluka ses vermez ALINTI
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arşta, bir, isa, kuru, sağdir, yaprak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|