![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
….Beklemediğim anda karşıma çıkan ayrılıkları,
Aniden bastıran kışı, Aynaya her baktığımda değişen kadını, Mevsimler içinde mutlaka bir sevinç getiren yaz'ı, Gülünce yüzleri bayram yeri olanları, “Geçecek” diyerek yaraya üfleyenleri, Okuduğunu anlayanları, Anlayıp da susanları, Cesur olanları, Yeniden başlayanları Ve Hayatın mutlak coşkusunu, Sizi, Seni, Her şeye rağmen üstelik “Gördüğüme sevindim!”
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#2 | ||
|
Moderatör
|
çok hoşşş..
herşeyi hoş bu kadınında.. karşısına çıkan erkeklerde bi anormallik var ..nise magazin bizim işimiz değil oryoda ilgilenir sonra ![]() paylaşımın için tşk ramço )))
|
|
|
cerpyl İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (09-16-2008),
Visal (09-16-2008)
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
Kitabını okumuştum. Yazı ve okuyuş yorumlarını çok beğeniyorum.
Evet bir türlü o güzel yüreğine göre biri çıkmadı karşısına......
|
|
Visal İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
dolunayca35 (09-16-2008)
|
|
|
#4 | ||
|
Moderatör
|
cok guzelmis tesekkurler..
Birak ellerimi Üç satir yazacagim Üç satirda sEn!... Birak gözlerimi Dört yana bakacagim Dört yanda sEn!... Birak yüregimi Bin kere sevecegim Bin kerede sEn!. .... KeSKe HeP CoCuK KaLSaK KaLPLeRiMiZ YeRiNe DiZLeRiMiZ KaNaSa.... [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...]
| ||
|
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Visal (09-16-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aydın , gördüğüme , gördüğüme sevindim , iclal aydın , sevindim , İclal |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |