![]() |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Merhaba ben S€ssiz P€ri. Şafak arkadaşım siten güzel olmuş hayırlı olsun. Bende şiirlerimle yanınızda olurum.
![]() ..............
![]() Konu S€ssiz P€ri tarafından (09-25-2008 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
:seniniçin![]() ![]() Hoşgeldin arkadaşım mutlu ettin beni burada görmek büyük onur ve şeref benim için
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
|
hoş geldiniz sitemize iyi paylaşımlar
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (09-25-2008)
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
iyi forumlar
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
ZiFiR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (09-25-2008)
|
|
|
#8 | ||
![]()
|
hosgeldin sessiz peri
|
|
burak4272 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
S€ssiz P€ri (09-25-2008)
|
|
|
#9 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
SESSİZ PERİ HOŞGELDİN YENİDEN
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
S€ssiz P€ri (09-25-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| p€ri , s€ssiz |