![]() |
|
|||||||
| HOŞGELDİNİZ, TANIŞMA MEKANI Bir merhaba demek ister misiniz.? |
HOŞGELDİNİZ, TANIŞMA MEKANI icinde Selam Olsun Güzelliğe konusu , eskişehirden kucak dolusu selamlar tüm dünyaya...şiir dostu yürekten sevmeyi bilen güzellikler dostudur ...benide aranıza alırsanız sevinirim ...şiir dostları... şu fani dünyanın padişahı değiliz biz gönül hırkalarını yamar yamar giyeriz biz ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
eskişehirden kucak dolusu selamlar tüm dünyaya...şiir dostu yürekten sevmeyi bilen güzellikler dostudur ...benide aranıza alırsanız sevinirim ...şiir dostları...
şu fani dünyanın padişahı değiliz biz gönül hırkalarını yamar yamar giyeriz biz ne maldadır nede mülkde gözümüz gönüllerde değil taht, bir sandelye yeter bize...
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme, Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
imahli İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
hoşgeldiniz arkadaşım
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
imahli (07-08-2008) |
|
|
#4 | ||
|
PRENSES
|
Bir mavi gökyüzüydü yaşama dair kurduğum tek hayal....
Yemyeşil düz bir alan ve masmavi bir gökyüzünden oluşuyordu yalnız yaşadığım dünyam, gözlerimi kapadığımda. O sonu gelmez alanda tek bir ağaç ve altında dizlerim karnımda ben vardım sadece. Bundan öte hiç hayal kuramadım ya da planlayamadım yaşamımı... planlara inat mutlluluklara dostlarla merhaba Cann hos geldin seni burda görmek ne büyük şerefffff
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
imahli (07-08-2008) |
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Engin denizlerde, kırık bir kürekle ,küçük bir sandaldır dünyam ...
Dalgalar ,rüzgar nereye savurursa, orasıdır rotam , Dalgalarla, karayelle boğuştum yıllarca ,bulamadım liman ... Engin, uçsuz bucaksız maviliklerde ,balıklardı getiren selam .. Arada martılardı, ha gayret sabır diyen Mavilikte hep karaydı gördüğüm ,hayatlar Hayatın iki renk olduğuna inandım ,siyah beyaz Alaca grilikte gökkuşağını gösteren dostum Hoşbulduk, hoşbulduk, Ey cannnn!!!!! Can güzel sözlerine dayanadım ..bir iki satırda ben karalıyım dedim... kusur varsa affola.. aranıza kabul etmenizle o şeref bana ait can hoşbulduk .. ![]()
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme, Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
hoşbulduk o şeref bana ait teşekkürler
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme, Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
imahli İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (07-08-2008) |
|
|
#8 | ||
![]()
|
Hoşgeldiniz
![]() Ne kadar da güzel şiirler ve sıcak bir geliş Arkadaşım..(: Yürekleriniz dertten uzak olması dileğiyle tekrardan hoşgeldiniz ![]() ![]()
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
Yorgun Yüreğim İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
imahli (07-08-2008) |
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
hoşbulduk içten karşılamanız için ben teşekkür ederim ...o sıcaklık sizlerinin ev sahipliğinden kaynaklanıyor ..ben misafir olarak geldim allahın selamını verdim ve köşeye oturdum sadece ....yüreği güzelliğe çarpan herkesin yüreği dertten ırak olsun .. hoşdulduk
Önümden gitme yol gösterme peşinden gelmem şaşmam doğrumdan Arkamdan gelme takip etme, Yol göstermem şaşıtmam doğrundan Yanımda ol..olduğum gibi kabul et.. ölümüne varım istediğin herşeye ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
imahli İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Yorgun Yüreğim (07-09-2008) |