![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| HOŞGELDİNİZ, TANIŞMA MEKANI Bir merhaba demek ister misiniz.? |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Forumda paylasimlar sahane...kutlarim. Umarim benimde corbada tuzum olur zamanla. Saygi ve sevgiler.
|
|
Babacool İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#3 | ||
|
Süper Moderatör
|
hoş geldin kardeş tabi ki katkılarını bekleriz her zaman iyi forumlar
![]()
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
hoşgeldınız mutlu ettiniz bizleri
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
VİP ÜYE
|
Hoşgeldiniz ii forumlar (:
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
..bende suyu olim bari yav....olmazsa olmaz yani...:P..![]() hoş geldiniz aramıza...kalıcı olmanız dileğiyle...
Aşk bir Hiişşt Sesiyle Başlar Ne olur geri dönme!Siee Sesiyle Son Bulur yalan mı_?ayrılıktan osla gerek, gecikiyor sabahlar, hep benle beraber unuttuklarım, dönmüyor epeydir başım, denize yalannn.. sevmek ateş olurmuş derler, yanmak yalan... ![]() ѕαηмα ѕαкıη кєη∂ιм∂єη ναzgєçтιм вєη ѕєη∂єη ναzgєçтιм ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|