![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| HOŞGELDİNİZ, TANIŞMA MEKANI Bir merhaba demek ister misiniz.? |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 | ||
![]() |
hoş geldınız sızede ıyı paylaşımlar ıyı forumlar
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] |
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
SaFaKUyGuR
![]() |
hosgeldın arkadasım
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
|
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Süper Moderatör
![]() |
hoş geldin iyi paylaşımlar
![]()
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() |
||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
VİP ÜYE
![]() |
Hoşgeldin Güzel paylaşımlar ve ii eğlenceler (:
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| merhaba |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |