![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| HİKAYELER Hayatın içinden gerçek hikayeleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Banlı
|
Bir Dostluğun Resmi...
Çin’deki bir hayvan barınağında en sıra dışı görünen maymun ve güvercin çifti görenleri hayrete düşürüyor. Annesi tarafından terk edilen 12 haftalık maymun yavrusu, Goangdong Province’de bulunduğunda ölmek üzereydi. Hayvan hastanesinde sağlığı normale döndükten sonra bile sürekli keyifsiz olduğu gözlenen maymun yavrusunun bu durumu beyaz bir güvercinle arkadaş olmasıyla son buldu. Maymun edindiği sıra dışı arkadaşıyla yeni bir hayata başladığı ve çiftin etle tırnak kadar yakın olduğu belirtiliyor. Yılın ilk aylarında bu olaya benzer olarak bir domuz, annesi tarafından beslenmeyen bir kaplan yavrusunu evlat edinmişti.
| ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
vaay bee..ne güzel bi tablo..ağlamamak elde değil....
...ben hariç..
Aşk bir Hiişşt Sesiyle Başlar Ne olur geri dönme!Siee Sesiyle Son Bulur yalan mı_?ayrılıktan osla gerek, gecikiyor sabahlar, hep benle beraber unuttuklarım, dönmüyor epeydir başım, denize yalannn.. sevmek ateş olurmuş derler, yanmak yalan... ![]() ѕαηмα ѕαкıη кєη∂ιм∂єη ναzgєçтιм вєη ѕєη∂єη ναzgєçтιм ![]() | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
cok guzel ıdı sagolasın abıcım
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|