![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde türkler neler icat eder??? konusu , 1. Bitmeyen piknik tüpü 2. Sigara cepli çorap 3. Topuğu basık ayakkabı (bu var sanırım… Yapıldı yani!) 4. Köpüklü su musluğu + şampuan konulan şofben 5. Elektrik sayacı durduracağı, buji ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Misafir
|
1. Bitmeyen piknik tüpü
2. Sigara cepli çorap 3. Topuğu basık ayakkabı (bu var sanırım… Yapıldı yani!) 4. Köpüklü su musluğu + şampuan konulan şofben 5. Elektrik sayacı durduracağı, buji bası törpüsü, malzemeden çalındığı halde yıkılmayan bina 6. Döner pişiren mikrodalga 7. Laf atan korna 8. Elektrikli kulak karıştırma makinesi 9. Minibüs arkasından para uzatmak için şoförün yanına kadar uzanan demir 11. Güdümlü anne terliği 12. Sıcak su ısıtmalı maşrapa 13. Kurban kesme makinesi 14. Gerektiğinde kırmızı yanabilen yatak odası abajuru 15. Körüklü dolmuş kapısı. (Böylece minibüsçüler daha fazla yolcu alabilirler) 16. Basamakta durana çarpmayan otomatik kapı 17. Bacağı kesik gaziler için yarim otobüs koltuğu 18. Deriye yapışan, suda kaymayı sağlayan deve güreşi mayosu 19. Pembe dizi saatlerini, dijital ekranında scroll eden bulaşık makineleri, buzdolapları 20. Otobüste yan koltukta oturan kişinin gazetesini rahat bir şekilde okuma imkanı veren zoom’lu gözlük 21. Namaz vaktini hatırlatan Müslüman guguk kuşlu saat 22. Spor tutkunları için tribünlere yeni bir ses, taze bir soluk getiren küfür eden korna (korna başlığı değiştirilmek suretiyle istenen küfür seçilebilir) 23. Otomobil severler için meme yapmayan platin 24. Tüp gazla çalışan ülkü ocağı 25. Düğmesine basıldığında ‘dü-lüü’ sesi veren akbil taklidi 26. Dolma sarma makinesi (ki yapıldı, gururla satılıyor), köpüklü Türk kahvesi yapma makinesi, tavana değiştirilebilir duvar kağıdı (böylece atılan çiğ köfte yapıştığında tavanda iz bırakmayacaktır). 27. Enseye monte edilen otomatik burun karıştırma makinesi 28. Ağza takılan ve dişlerle şişe kapağı açmayı kolaylaştıracak açacak. 29. Bir ortamda bulunan kişilerle tanışmayı sağlayacak herhangi bir cihaz. 30. Halk tipi kaza hasar tespit cihazı. Arabaların üzerinde bulunan bir sensöre tutulur. Arabalarda kaza sonrası ne kadar hasar olduğunu bildirir. 31. Şarjı hiç bitmeyen cep telefonu 32. ‘Ben Türküm abi’ diyen robot 33. Polis kontrolünden 300 m önce kendiliğinden takılan emniyet kemeri 34. Kahvelerde el altından kiralanacak okey ışınlama makinesi 35. Radara yakalanmayı önleyen araba | ||
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
. Güdümlü anne terliği
Sigara cepli çorap Laf atan korna Otobüste yan koltukta oturan kişinin gazetesini rahat bir şekilde okuma imkanı veren zoom’lu gözlük Spor tutkunları için tribünlere yeni bir ses, taze bir soluk getiren küfür eden korna (korna başlığı değiştirilmek suretiyle istenen küfür seçilebilir) Otomobil severler için meme yapmayan platin Ben Türküm abi’ diyen robot Polis kontrolünden 300 m önce kendiliğinden takılan emniyet kemeri Kahvelerde el altından kiralanacak okey ışınlama makinesi Radara yakalanmayı önleyen araba (bunu japonlar yaptı ama benim teyp te var radara girmeden once soforu uyarıyor ) bunlar en guzelleri ve ihtiyaç duyulanlar ![]() ![]() ![]() ![]() :
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
valla hepimiz çılgınız
![]() ellerine sağlık
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| eğer, icat, neler, türkler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|