![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde FİlaŞŞ!! Tc Kmlİk Nonuzun Son Rakamyln KİŞİlkler((İnİz)) konusu , artıkınn tc kimlik nonuzun son rakamıylada kişilikk belirlenmesi yapılıyooo nasıl olcakk demesenizee oluyorr işte bi neviii son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerler...ama iyilikleri mükemmeldir!!! son rakamı 1 ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Misafir
|
artıkınn tc kimlik nonuzun son rakamıylada kişilikk belirlenmesi yapılıyooo
nasıl olcakk demesenizee oluyorr işte bi neviii son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerler...ama iyilikleri mükemmeldir!!! son rakamı 1 olanlar: bunlar süper ötesi kişilikte insanlardıırr ciden diyorum....arkilik kurulabilir..dinlerler herkezii son rakamı 2 olanlar: acayipp güleçç,sempatikk...inatçı.komedi ustası.binevi kova burcunun özelliklerini taşımaktalar ![]() ![]() ama bazende sessizliği sakinliği tutabiliyoo ![]() son rakamı 3 olanlar: sakın ha bunlara bulşmayın he! çküm altından kalkamazsınız acayip ötesi fevkaladenin fevkinde davranışlarını anlaşılmazz.. son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları üzen ama sonradan pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler son rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komikk,,,acayip ötesi deli bi tiptelerdir...haksızlığa gelemezler...herşeyini kendileri hallederler... son rakamı 5 olanlar: ya ben bunlara dicek bişi bulamıyorum ya...çokk acayipp ötesi tarzları olanlardır bunlar...süper kişilkler içerisinde olabilmekteler:icon27: Son rakamı 7 olanlar: bunlara sözz yok!!! aklı başında ağır başlı hoş lardır... son rakamı 8 olanlar: delikanlıı bunlara denirrr beee son rakamı 9 olanlar: bunlar böyle ağlayan zırlayan çokk acayip alıngandırlar... | ||
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirler....dedikleri dedik...herşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları üzen ama sonradan pişman olan bi tipteler...özür dilemeyi bilirler
ya bu analiz yada TC kimlik numaramın son harfi yanlış ![]() eline sağlık teşekkürler
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
|
ZiFiR İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#5 | ||
![]()
|
sen iyiliği mükemmel olanlardansın
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
|
ZiFiR İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
Bir garip sevda (10-28-2008), dolunayca35 (10-28-2008) |
|
|
#7 | ||
![]()
|
ben sadece iyiliğine demiştim, estağfurullah değil eyvallah de..
|
|
|
|
ZiFiR İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#9 | ||
|
|
son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerler...ama iyilikleri mükemmeldir!!!
ssankim biraz teşekkürler
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#10 | ||
|
Moderatör
|
son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerler...ama iyilikleri mükemmeldir!!!
ehh hakkını veririz iyiliğin de kötülüğünde :P teşekkürler Melek güzeldi
Hak Etmek: Ne Kadar Derin Bir Konu... Hak ettiklerini mi yaşar İnsanlar? Yoksa! Yaşadıkları Hak ettiği şeyler midir İnsanların? Bir Muamma... Bir Kısır döngü.. Böyle Gider... **KARA_KALEM** ![]() | ||
|
|
|
|
kara_kalem İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |