![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
İstanbul’da üniversitede okuyan genç kız Ankara’daki babasına telefon etmiş:
- Baba, meraba. Ben Lale…. - Ooooo. Güzel kızım benim. N’abersin bakalım?… - Hiç sorma babacığım. Hiç keyfim yok valla… - Hayırdır? Bi sorun mu var?… Kız ağlamaya başlar; babası ise üzüntü ve meraktan kafayı yemektedir: - N’ooldu kızım? Anlatsana… - Murat evi terketti. Boşanmak istiyormuş… - Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin de boşanıyorsun?… - Hani senin hiç hoşlanmadığın esrarkeş çocuk vardı ya. Ben onunla evlendim. - İyi halt ettin, zilli. Neyse, artık yapacak bi şey yok. Versin mahkemeye, hemen boşanın… -Eeee. Şey…Bi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacım var… Adam artık iyice fenalaşır. Boğuk bir sesle konuşur: - Kürtaj mı? Bi de hamile mi kaldın o çocuktan sen?… - Aslında ondan değil… Zenci bi çocuk vardı…Zaten o yüzden ayrılıyoruz ya…. Adam bayılmak üzeredir. Nabzı yükselir, tansiyonu düşer, artık inleyerek konuşmaktadır: - Biz seni oraya okumaya yollamıştık. Sen ne haltlar çevirmişsin. Allahım. Nedir bu başımıza gelenler…Okulu bititir bitirmez Ankara’ya dönüyorsun, yoksa kırarım bacaklarını… - İstersen hemen dönebilirim babacığım. Ben geçen yıl okuldan atıldım çünkü… Adam masanın üzerindeki soğuk su dolu sürahiyi başından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını sürdürebilir: - Okuldan mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık, zilli?…Eh ulan? Sen hele bi gel buraya. Ben sana yapacağımı bilirim. Evden dışarıya adım attırmıycam sana. İlk isteyenle de evlendiricem…. - O iş zor be baba. Biliyorsun, moda oldu, artık evlenmeden önce eşler birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar… Pek iyi bi rapor sunacağımı zannetmiyorum ben… - Allahım, çıldıracağım… Bir de cinsel hastalıklar haaa…..Kesin o zencidendir… - Çok pis arkadaşları vardi. Bilmem artık hangisinden kapmışımdir… “Gümmm!” diye bir ses duyulur. Adam kisa bir süre için kendinden geçmis ve arkaya devrilmistir; ancak hemen kendisini toparlayıp tekrar telefonu alır. - Hemen bu akşam dayını yolluyorum oraya. Seni alıp gelecek. Adresini ver bakiyim… - Mahmutpaşa Karakolu’ndayım… Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yanında… - Karakol mu?…Bi de karakola mı düştün layyynnn? Ne yaptın?…. - Dün kafam çok bozuktu, çok içmişim. Araba kiralayıp dolaşmaya çıktım. O kafayla Arnavutköy’de kokoreççi dükkanına girdim. Ama neyse ki kimse ölmedi. Dükkan sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekir sanırım… Adam artık iyice fenalaşmıştır. Hatta fenalaşmak ne kelime; adeta kahrolmuştur. Telefonda kısa bir sessizlik olur. Kız tekrar konuşmaya başlar : - Babacığım. Sakın üzülme. Bütün bunlar bir şakaydı. Ben sadece sınıfta kaldığımı söylemek için aramıştım… Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykırır : - Canın sağolsun be güzelim, boşveeerrr. Okul da neymiş? Hiç mühim değil, tatlıcanın sağolsun senin güzel kızım beniim!.
|
|
---Betül--- İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#2 | ||
![]()
|
pek bi komik gelmedi hatta hiç ama emeğine sağlık...
![]() ![]() O kadar benimsemişim ki seni..varlığımızı o kadar bir tutmuşum ki sensiz yaşamam olanaksız. Kurduğum cümleler yetersiz. Sanki bir ömür boyu buradaymışsın gibi,başı ve sonu belirsiz gibi, dipsiz bir kuyu gibi.. /..sonumuz yok bizim.../
| ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
zaten bunu komik olduğu için paylaşmadım ama ilgimi çekti
![]() yinede teşekkürler
нιç ѕєνєм∂ιм кιмѕєуι ѕєηιη кα∂αя... ---H£R$£¥!M--- ѕєηѕιz вυ нαуαтı ∂üşüηємιуσяυм... Konu YORGUN YÜREK tarafından (07-07-2008 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood (ard ardına mesaj yazmak) yasak lutfen dıkkat edelım | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anlatırsın , babaya , derdini , nasıl |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|