![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde Şarkı isimlerini alt alta okuyun :)) konusu , berksan - öpüşelim mi petek dinçöz - git işine kenan doğulu - bir kereden hiçbirşey olmaz gülben ergen - kandıramazsın beni ***** çelik - benimle evlenir misin kayahan - neden ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Misafir
|
berksan - öpüşelim mi
petek dinçöz - git işine kenan doğulu - bir kereden hiçbirşey olmaz gülben ergen - kandıramazsın beni ***** çelik - benimle evlenir misin kayahan - neden olmasın gülben ergen- teşekkür ederim tan - rica ederim ***** bomb - sen hiç sevdin mi hülya avşar - sevdim tarkan - kimdi kutsi - sana ne ibrahim tatlıses - haydi söyle sezen aksu - adı bende saklı ebru gündeş - erkeksen söyle seda sayan - o kendini biliyor özcan deniz - yalvarırım ***** ibrahim tatlıses - sabuha a. nur yengi - ay inanmıyorum ajda pekkan - o benim dünyam petek dinçöz - zevksiz sende ***** dj yılmaz - bir kere versen nolur yani kenan doğulu - olmaz candan erçetin - neden yıldız tilbe - arkadaşımın aşkısın gülşen - canın saolsun | ||
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alt, alta, isimlerini, okuyun, Şarkı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|