![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde kaynana gelin atismasi konusu , Gelin: Sabun koydum legene Bak başıma gelene Ben kadar taş düşe Kaynana senin tepene Kaynana: Gelin seni oyarım Sen hizmetçi ben hanım Seni evden kovarım Gelin: Balon gibi Kaynana Çıkmış ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ADMİNİYE
|
Gelin:
Sabun koydum legene Bak başıma gelene Ben kadar taş düşe Kaynana senin tepene Kaynana: Gelin seni oyarım Sen hizmetçi ben hanım Seni evden kovarım Gelin: Balon gibi Kaynana Çıkmış spor yapmaya Koymayın sakın helvaya Şişmanlıktan patlıya Kaynana: Kartal sinek avlamaz Köpek kuşa havlamaz Aklı olan gelin Kaynanaya hırlamaz Gelin: Ey varvara varvara Ayva doldur şalvara Azmış dişlek kaynana Tırmanıyor düz duvara Kaynana: Ben yaylada kışlarım Türlü nakış işlerim Pis gelini görünce Dayanamam dişlerim Gelin: Kaynanamın kelini Gelin verir yemini Dırdır etme kaynana Akrep soksun dilini Kaynana: Gelini sevmeli Ayda bir görmeli Gördün mü sövmeli Azınca dövmeli
|
|
|
ZEYNEP İsimli üyenin mesajına6 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
υηιтßα¢к (06-07-2008),
---Betül--- (08-20-2008),
cerpyl (08-17-2008),
NaZaR (08-18-2008),
ORYoDa (06-06-2008),
YORGUN YÜREK (08-18-2008)
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
.....ikiside birbirinden dişli nolacak durum böle...
Aşk bir Hiişşt Sesiyle Başlar Ne olur geri dönme!Siee Sesiyle Son Bulur yalan mı_?ayrılıktan osla gerek, gecikiyor sabahlar, hep benle beraber unuttuklarım, dönmüyor epeydir başım, denize yalannn.. sevmek ateş olurmuş derler, yanmak yalan... ![]() ѕαηмα ѕαкıη кєη∂ιм∂єη ναzgєçтιм вєη ѕєη∂єη ναzgєçтιм ![]() | ||
|
|
|
υηιтßα¢к İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (08-18-2008)
|
|
|
#5 | ||
|
Moderatör
|
Yarine mektup yazmadin mi?
ince oya yapmadin mi? Sebek yüzlü kaynanam Biz chat yapiyoruz anlamadin mi? oğlumu seven gelin banamı şebek dedin arkamdan atıp tuttun soframdayemek yedin Kazandaki iç bakla Mevlam yarimi sakla Azrail gelir isen önce kaynanamı yokla gelin, senmisin konuşan gece gündüz bağıran yetti artık usandım bunu yazan kaynanan oğlum ütüsüz giyer tatsız tuzsuz yemek yer yarın seni boşarsa benim gözyaşım diner ![]() Sağlık afiyet sıhhat Gaynanayı galdır at Gaynanasız gelinler Aman anam ne rahat hem oğlunu alırsın dırdır eder durursun kaynana hörmet bekler sen pc de takılırsın akşama yemek olsa yemeği gelin yapsa kaynana biber katıp suçuda sana atsa Çarşıda et kaynana Başında bit kaynana Biz oğlunla yan yana Dışarı git kaynana gelin diye almışlar sarıp sarmalamışlar sen kalk kaynanayı at sert kayaya çarpmışlar çarşı pazar gez gelin kaynanan güldü demin oğluna alacakmış hem taze hem güzel gelin ![]() ![]() bunlarda benden el emeği göz nuru
|
cerpyl İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (08-18-2008)
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
höh artık sen sağ ben selamet o evden canlı çıkana helal olsun
süperdi...
|
---Betül--- İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
cerpyl (08-20-2008)
|
|
|
#8 | ||
|
Moderatör
|
betülcüğüm astigmat1.5 oldu benim için koyu renkle yazabilirmisin parlak dumanlı ışıldaklı şeyler kullanmayın nolurr
|