![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ADMİNİYE
|
- Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak!...
-FB'nin aldığı en değerli kupa ,çünkü şuan ANTİKA ![]() - Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir? Cevap: Bana Türkiye Kupasını anlatsana dede... - Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupasının rengini gri olarak hatırlıyor? Cevap:Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı... - Fenerbahçelilerin bir kısma Türkiye Kupası'na inanmıyor,neden? Cevap:Bazıları görmedikleri şeye inanmaz... - Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı? cvp:Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini... - Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması en çok hangi kitapta gecer? Cevap:Rüya tabirleri kitabında... 100 YIL SONRA BİR HABER BÜLTENİ Türkiye Marstaki uzay istasyonunu kapatma kararı aldı. - Kalem pille çalışan otomobiller artık tarihe karışacak... - Türkiye 325.000 dolar GSMH ile dünya birincisi... - Mecliste bu yıl ABD ye yapılacak para yardımının artırıma gidilmesi öngörüldü. - Milli takımdan gelen üst üste 5. dünya şampiyonluğu... - Fenerbahçe en sonunda TFF KUPASINI aldı. Klüp başkanı yaptığı açıklamada 100 yıl sonra gelen bu kupa için çok mutluyuz dedi. [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...]
|
|
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
![]() süperdi emeğine sağlık.... ..
....hangi meyveden bahsediyorsun sen_? ....
Aşk bir Hiişşt Sesiyle Başlar Ne olur geri dönme!Siee Sesiyle Son Bulur yalan mı_?ayrılıktan osla gerek, gecikiyor sabahlar, hep benle beraber unuttuklarım, dönmüyor epeydir başım, denize yalannn.. sevmek ateş olurmuş derler, yanmak yalan... ![]() ѕαηмα ѕαкıη кєη∂ιм∂єη ναzgєçтιм вєη ѕєη∂єη ναzgєçтιм ![]() | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
sadece yaptığınız tek şey 50 bin taraftar toplamak ...
...bizim inönüde 10 bin taraftar bile sizin 50 bine bedel... ...(kızma da öLe yani)..
Aşk bir Hiişşt Sesiyle Başlar Ne olur geri dönme!Siee Sesiyle Son Bulur yalan mı_?ayrılıktan osla gerek, gecikiyor sabahlar, hep benle beraber unuttuklarım, dönmüyor epeydir başım, denize yalannn.. sevmek ateş olurmuş derler, yanmak yalan... ![]() ѕαηмα ѕαкıη кєη∂ιм∂єη ναzgєçтιм вєη ѕєη∂єη ναzgєçтιм ![]() | ||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Süper Moderatör
|
yaw tız milleti ne alar unitback seninde tartıştıgın kişiye bak
zatan gelincik futboldan anlasa fenerbahceli olmazdı
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Süper Moderatör
|
yaw tız milleti ne alar unitback seninde tartıştıgın kişiye bak
zatan gelincik futboldan anlasa fenerbahceli olmazdı
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Süper Moderatör
|
dogmadan fenerli haaa oda güzel senden fenerli olursa ne diyim fenere iyice acımaya başladım
|
|
|
Mr_JoKeR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ORYoDa (06-06-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| fenerbahçeyi , geyikleri , kupa , kızdıracak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |