![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
arkadaş ben yanlızım işte yanlızım offffffffff offffffffffff :(
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#22 | ||
![]()
|
her insan yalnızdır ..
parmaklıkların eline bulaşan pası kadar ışık gibi bir hücrede ölümün korkusu bir şişin ucunda bir masaldır sevgi aşk bir ranzadır en güzel yatağı kanayan ellerine tuz basmasıdır yalnızlık en güzel mektuplar duvarlara yazılanlar en güzel ayrılıklar ölümden başlar...
|
|
|
#24 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
clubte şenlik var
:
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#26 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
kayıtlar devam ediyor
aslında birde şarkı yazsak olmasmı : gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yeryüzünde sizin kadar yalnızım bir haykırsam belki duyulur sesim ben yalnızım ben yalnızım yanlızım :
| ||
|
|
|
|
|
#28 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
temem anlaştık ama baha girersek çıkamayız bem şimdi girmeyim geceler ne güne duruyor heheheh
| ||
|
|
|