![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde Türk Filminden Alıntılar konusu , Guzel oldugunuz kadar kustahsiniz da. *Annecigim, ben bu amcayi cok sevdim. Ona baba diyebilir miyim? *Bana annemi tekrar anlatir misin babacigim? Senin annen bir melekti yavrum. *Neden agliyorsun annecigim? Hayir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ADMİNİYE
|
Guzel oldugunuz kadar kustahsiniz da.
*Annecigim, ben bu amcayi cok sevdim. Ona baba diyebilir miyim? *Bana annemi tekrar anlatir misin babacigim? Senin annen bir melekti yavrum. *Neden agliyorsun annecigim? Hayir yavrum aglamiyorum. Gozume toz kacti. *Benim de senin yaslarinda bir oglum vardi evladim. *Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadim, bunu anlamadin mi hala. ( Aktor veya aktrist amansiz bir hastaliga_genellikle ince hastaliga_ tutuldugu zaman sevgilisine soyledigi ilk cumle.) *Annen sen dogarken oldu yavrum. *N'olur gercegi soyleyin doktor yasayacak miyim? *O kizla evlenirsen, seni mirasimdan mahrum, evlatliktan men ederim. *Nayir Necla, n'olamaz. *Hayir siz kovmuyorsunuz, ben vazifemden istifa ediyorum. *Tanrim, bu resim... bu resim... *Ben fakir bir gencim, sen ise zengin bir fabrikatorun kizisin. *Biz ayri dunyalarin insaniyiz. *Aman tanrim, goremiyorum... Goremiyorum.. Kor oldum. *Goruyorum... Goruyorum.. *Evlenince pembe pancurlu bir evimiz olacak. *Aman Allahim, ne kadar mesudum. *Hayir.. Durun..! Kemal sucsuzdur.. Aradiginiz suclu benim ! *Bizim bu dunyada yasamaya hakkimiz yok mu be hakim bey abicim. Ha? *Bu ses.. Bu ses.. Olamaz, git.. Git buradan.. *Vucuduma sahip olabilirsin ama ruhuma asla. *Ustlendigin vazife cok muhim Kemal, bu gorevi layikiyla yapacagindan eminim. *Ben kor bir gencim, hayatimi keman calarak kazanirim. Rica ederim duygularimla oynamayin. -Sen arkadasimin askisin. *Sizi ebediyete kadar bekleyecegim. *Lutfen haddinizi biliniz. *Metanetinizi muhafaza ediniz. Tanridan umit kesilmez. *Tanrim ne kadar bedbahtim. *Bana yillar once cilgincasina sevdigim bir kadini hatirlattiniz... *Babanin kanini yerde koma ogul. *Iste bana yazmis oldugun ask dolu mektuplar. Meger hepsi yalanmis. Al bunlari. *Hayir Tamer... Olaylar sandigin gibi degil. * -Fakirsin sen.. Fakir.. Fakir.. -Beni paranla satin alabilecegini mi sandin? *-Bu resimdeki amca kim anne? *-Sen kac yigidim, ben onlari oyalarim. *Hayir.. Hayir.. Tertemiz hislerimle oynadin benim. *Biliyordum.. Olmedigini biliyordum Rifat. *Oh ne saadet. *Yaa Justinyanus, iste buna Osmanli tokadi derler. *Yettim yigidim. *Yavrum Istanbul sana neler etmis? *Saadet dolu yuvamiza kara bir golge dusurdun. *Bizim gibi insanlar serefleri icin yasarlar, namuslari icin olurler. Ama sen bunu anlayamazsin. *Ben artik yarim bir insanim. *Cocugumun ameliyat parasi icin yaptim herseyi. *Aglamak istiyorum. *Demek ikimizde ayni kadini sevdik. *Olmadi Neriman, yapamadim.. Seni unutamadim. *Ben sirtimda tas tasir, yine seni okuturum yavrum. *Soyleyemedim anne, babamin simitci oldugunu yine soyleyemedim ! *Son nefesimde herseyi itiraf etmek istiyorum. Katil benim. *Demek askimiz bir yalandi. *Parayla saadet olmaz evladim, bunu sakin unutma. *Tanrim neden, neden ben! -N'allahim...sen sen ...bu ses n'olamaz...
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alıntılar, filminden, türk |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|