![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde Msnde Karşındaki Ne Yapıyor Öğren Hemde Programsız(Resimli Anlatım) konusu , Msnde Karşındaki Ne Yapıyor Öğren Hemde Programsız..... Yanlış duymadınız!!! Evet şimdi anlatmaya başlayalım........
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#3 | ||
![]()
|
sen var senn çok yaşa emi
![]()
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
|
afferim zeyno sana
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
|
hiç düşünmemiştim
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||
|
|
cok yasa aklıma hic gelmemisti
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
![]() Çok iyiymiş ya Tşkler...
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
|
..ilahi azrail sen adamı öldürürsün..diyim bende...![]()
Olması Gerekenler Yanımda .Olması Gerekipte Yanımda Olmayanlar Kimin Umrunda _Siчαнßєчαz_ .♥ уєѕıℓ gσzℓυм ♥ ςλяکı . ![]() Kainattaki Her Şey Ya Bizzat Güzeldir, Ya Da Neticeleri İtibariyle Güzeldir Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrinde Olmasın YesiL MeLegiM
Uurßöcü ♥ Unitßack | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anlatım, hemde, karşındaki, msnde, programsızresimli, yapıyor, Öğren |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|