![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde Yuksek Daglara Kar Var:)) konusu , [color="Blue"] yuksek daglara kar var guselim daha demekki yardan tatliyuım oyle kirdun kalbimi guselummm simdi yalvarda yalvar tatliyum ben seni sefdugumu sana soyleyemdum oy canum gizli gizli seferumm hem sefer ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Misafir
|
[color="Blue"]
yuksek daglara kar var guselim daha demekki yardan tatliyuım oyle kirdun kalbimi guselummm simdi yalvarda yalvar tatliyum ben seni sefdugumu sana soyleyemdum oy canum gizli gizli seferumm hem sefer hemde senu oslerumm oy canum yolaruni goslerumm evvel seni seferdum guselum bebklerdeki bal gibi tatliyıum simdi gonlum safurdi guselum daglardaki kar gibi tatliyum ben seni sefdugumu sana soyleyemdum oy canum gizli gizli seferumm hem sefer hemde senu oslerumm oy canum yolaruni goslerumm cicekli yaylalari guselim gulumse sefermi cok tatliyum bende ciksam yaylaya guselumm benida sefermisun tatliyum ben seni sefdugumu sana soyleyemdum oy canum gizli gizli seferumm hem sefer hemde senu oslerumm oy canum yolaruni goslerumm GOKHAN BİRBEN | ||
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| daglara, kar, var, yuksek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|