![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde k.i.b. diyenlere cevap =) konusu , Kendine iyi bak. - nereme bakiyim, üstümde başımda bi şey göremedim ben... - kendine iyi bak. - sagol aslanım, görüşürüz. sen de benim kendime baktığımdan daha iyi bak. - kendine ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Kendine iyi bak.
- nereme bakiyim, üstümde başımda bi şey göremedim ben... - kendine iyi bak. - sagol aslanım, görüşürüz. sen de benim kendime baktığımdan daha iyi bak. - kendine iyi bak. - olur, soylerim - kendine iyi bak. - dusuk ihtimal ama bakarim. -kendine iyi bak -bakarım koçum senin gözün kalmasın yeter. - kendine iyi bak - bakmak önemli değil önemli olan görmektir hayır, kendime kötü bakmayı tercih ediyorum bu sefer. - kendine iyi bak. - bakarsam bağ bakmazsam dağ mı olacak? -kendine iyi bak -sen kendine bak be! -kendine iyi bak. -hangi açıdan ? -kendine iyi bak -görebilseydim bakardım -kendine iyi bak -ben baktım yanlış bişey göremedim. ne vardı? - kendine iy bak - ....... - kendine iyi bak biladerim - ....... - şşş sana söylüyorum cevap versene - ....... - tamam bakıma gidiyorum -kendine iyi bak baak baak baak!gider ayak emir de verirmiş!....
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| cevap, diyenlere, kib |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|