![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde TatLi Kiz MaLZemeSi konusu , 1 adet lekesiz gönül 1 adet açik yürek 500 gr güler yüz 250 gr tatli dil 100 gr hürmet 1 çorba kasigi sevgi 1 çay kasigi hosgörü 1 su bardagi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ADMİNİYE
|
1 adet lekesiz gönül
1 adet açik yürek 500 gr güler yüz 250 gr tatli dil 100 gr hürmet 1 çorba kasigi sevgi 1 çay kasigi hosgörü 1 su bardagi iyi niyet 1 ölçek dürüstlük Göz karari saygi HAZIRLANISI Gönülü duygu tasina atip güler yüz ile karistir Yumusatilmis tatli dili üzerine ilave ederken, Sevgi ve saygiyi üzerine ince ince üzerine ekle. Hürmet, iyi niyet ve hos görüden meydana gelen Surubu buna kat. Samimiyet ölçüsünde parçalara bölerek Dürüstçe hayata diz ve yüreginde pismesini bekle Yüreginde pisirdigin bu sevgi tatlisini, Karnin acikinca degil, RUHUN HİSEDERSE YEMEKTEN SONRA BİR ÇAY KAŞŞIGI ALABİLİRSİN AFİYET OLSUN
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
eline sağlık teşekkürler de bi sorum olacak peki bunu alacak kişinin de bu karışımdan beklentileri varsa nolacak?
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
ben yanlış anladım o zaman... Ben kızın mutluluk için istediği şeyleri sayıyorsunuz sanmıştım.Özür
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
|
tesekkurlr zeynep aplammmmmmmmmmm
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kiz, malzemesi, tatli |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|