![]() |
|
|
#1 | ||
|
ADMİNİYE
|
![]() ZEYNEP:SAFAK YİNE BİLGİSAYARIN AYARINI BOZMUŞŞUNNNNNNNNNNNN ![]() SAFAK:ZEYNEP GENE DELİRDİ BEN USULDAN TÜYEYİMM ![]() CANISIM:SAFAK birgünde bağırtma admini be bi uyuyamadım sesin ta Almanyaya geliyor ![]() NADYA:Bi susun ya uyuyom CANISIM saçım bozulmamış dimi ![]() HANIMAGA:ZEYNEP o ne hal bee ![]() Bilmiyom dur bi aynaya bakayım . Aboo kim yaptı bunu bee ![]() EFEEFEKAN:EXCOLLS nerdesin hadi seni bekliyom oyun oynayacaz ![]() EXCOLLS:hııı anneeee ödüm koptu be yavaş bağır sabahın dokuzunda ne oyunu ![]() ZEYNEP:Nerde bu tava ya anneeee ![]() ORYODA:Abi yine ZEYNEP aplayı deli etmişin SAFAK:sorma ya oda herşeye deli oluyor ![]() ZEYNEP:şu derslerde bi bitmiyor yaa offf ![]() EXCOLSS:çiçekçi geldi haydeee çiçekkkkkk güzel çiçeklerim varrrrr ![]() efeefekan:abi gözünün yagını yiyim bi tane ver kız gelecek kurbanın oluyum hadi abiiii ![]() CANISIM:Hımm acaba bugun foruma hangi konuyu atsam ![]() HANIMAGA:AMAN BE BURDA DA NE SICAK VAR KAÇACAM BURDAN ![]() CANISIM:hiç sorma şekerim burasıda aynı ![]() EFEEFEKAN
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
bu da çok güzeldi emeğine sağlık..
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
*AS!* İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
ZEYNEP (06-22-2008)
|