![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde Bikinili güzel afet, Ahmet Çakar konusu , Fener tur atlasın, bikini giyeceğim!" açıklamasını yapan yorumcu ve sunucu Ahmet Çakar'ın tavrı merak konusu. Evet, şimdi herkes bu sorunun cevabını bekliyor... Fenerbahçe, UEFA’da çifte şampiyonluk yaşayan Avrupa devi Sevilla’yı ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
![]() Fener tur atlasın, bikini giyeceğim!" açıklamasını yapan yorumcu ve sunucu Ahmet Çakar'ın tavrı merak konusu. Evet, şimdi herkes bu sorunun cevabını bekliyor... Fenerbahçe, UEFA’da çifte şampiyonluk yaşayan Avrupa devi Sevilla’yı safdışı bırakıp çeyrek finalist olurken, bir TV programında iddialı bir şekilde “Fener tur atlasın, bikini giyeceğim!” açıklamasını yapan yorumcu ve sunucu Ahmet Çakar’ın tavrı merak konusu. Sarı-Lacivertli taraftarlar Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... sitesini hayata geçirip, tecrübeli spor adamının sözünü yerine getirmesini beklerken, başta Zeki Triko’nun sahibi Zeki Başeskioğlu olmak üzere Fenerbahçe’ye gönül vermiş yüzlerce vatandaşın Ahmet Çakar’a bikini gönderdiği ortaya çıktı...............
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-30-2008 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#3 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Bikinilerde renk ve desen çeşidimiz mevcuttur. Diğer takımların renginde
:![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ...........
Konu S€ssiz P€ri tarafından (08-30-2008 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
süper olmuş yakışmış kendilerine
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| afet, ahmet, bikinili, Çakar, güzel |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|