![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | ![]() zeynep: canısım ya bişi dicem senin pijaman niye pempe menimki yavyu ağzı?? canısım canısımm uyudun mu canısım: yok zeynep ben gözleyimi dinlendiriyoyum. melek50:Aaaa kızlay yetey ama uyuyun aytık D: ![]() ebruli: yav nereye soktular bisi bööleee melek50: durun bir dk resmimizi çekiyoolaayy nadya: kusen gülsene biraz yahu hadi hep beraber cheeesseee ![]() safak: Şşş sessiz duyun resmimizi çekiolarrr oryoda: Ben zaten fotojenikim hıh siz kendinize bakın excolss:Kendini beğenmişlik yapma dur anaaa gözümü kapattım bi daha çekk D: ![]() ebruli : off buyası çok sıkıcı yaa peçe de verseydiniz barii bana DD: ![]() zeynep: Kızayım bak hee siz bana domates güzeli mi demek istiyosunuzzz hanımaga: ayy duyun çekmeyin, aman allahım nereye düştüm ben bööle ebrulii cadyyzz nolcak sanki bak bende hiç resim yok, hadi gülün çekiyolayy ![]() ZEYNEPTEN Yaw bi dur basmaaa şurda safak yeni konu ekliyoydum, bak silindi işteee zeynep Anneme sölicem seniii, ne kızıyosun yaydım ediyim iştee ![]() oryoda:(: Heeyy duy bi dakka düşüyolum yaa bu fincan kayıyooo. Çek şimdi çabuk çabukkk ahahaha safak: ne bu kılık?? Allah iyiliğini veysin emiii DD: hiç abiiii gülme yaa kuytay beni bu kılıktaaann![]() canısım:yahat bıyakın beni yahuu. Anneeee şampuanım yeyde kaldıı ![]() zeynep: Zoom yap zoom yap.. heh aferin çek şimdi ![]() Konu ZEYNEP tarafından (05-10-2007 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #9 (permalink) |
| | [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] |
| |