![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde yurdum insanı ilahi... konusu , TEYPLİ MOTOSİKLET ANORMALLİKLER DUR DURAK BİLMİYOR 1.5 metre yüksekliğindeki betonun üzerine monte edilen ve tahta merdivenle çıkılan durağa kimse akıl sır erdiremedi. Foto: DHA TEDAVÜLDEN KALKAN SERVET! 81 yaşındaki Fadime ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ADMİNİYE
|
![]() ![]() TEYPLİ MOTOSİKLET ANORMALLİKLER DUR DURAK BİLMİYOR 1.5 metre yüksekliğindeki betonun üzerine monte edilen ve tahta merdivenle çıkılan durağa kimse akıl sır erdiremedi. Foto: DHA ![]() TEDAVÜLDEN KALKAN SERVET! 81 yaşındaki Fadime Akkoyun'un 40 yıldır ineklerinin sütünü satarak kazandığı paraları kilimlerinin altında biriktirdi. Zamanında değerlendirilse yaklaşık 300 bin YTL değerinde olduğu anlaşılan paraların büyük bölümünün tedavülden kalktığı belirlendi. Foto: Vehbi SARIHAN / DHA NÜFUS SURETİNE REKLAM ALAN MUHTAR! AYDIN'da, ikematgah ve nüfus cüzdanı sureti gibi belgelerin arka yüzüne reklam alan Muhtar bir ilke imza atmayı başardı. Foto: Cemal YILDIRIM/ DHA ![]() OLTASI KAPIŞ KAPIŞ! Eskişehir'de sırtı Porsuk Çayı'na dönük, balık tutan adam heykelini bir bütün halinde görmek pek mümkün değil! Zira balıkçının oltası sürekli çalınıyor. Heykelin bu halini görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor! Saadet Kefal / DHA
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ilahi, insanı, yurdum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|