![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde ingilizce türkçe karısık mektup(bakmamak hata ) konusu , hello!can friendim.my abuzıttın.. how are you friendim.çoluk çhildren how.best'tir inşallah. my'a question sorarsan best'im allah'a şükür.world işte yuvarlanıp going'im. my mother what yapıng.keyfi beatiuful'dur inşallah.epeydir my mother'le no speaking.eğer my ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ADMİNİYE
|
hello!can friendim.my abuzıttın..
how are you friendim.çoluk çhildren how.best'tir inşallah. my'a question sorarsan best'im allah'a şükür.world işte yuvarlanıp going'im. my mother what yapıng.keyfi beatiuful'dur inşallah.epeydir my mother'le no speaking.eğer my mother'i see çok selam song. la friendim my father what yapıng.gine coffeehaneyegoing mi?he friendsleriyle coffeehanede okey and batak playing mi?he'ye song sakın yenilmesin. my brodher'in chıldreni olmuş.boy mu girl mi olduğunu no bilmeking.childrenin boy mu girl mi olduğunu my'a song. my school da baya beatiuful going işte.school'un başından beri english lesson seeing.english'ı söktüm.i'm speak english şakır şakır.your'a söz verdiğim gibi. mail'ime son verirken your'un gözlerinden kiss.your'u çok özledim.hele bi swim olsun my comeing inşallah
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
teşekkürler zeynep
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
zeynep teşekkürler gece gece iyi geldi
![]()
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hata, ingilizce, karısık, mektupbakmamak, türkçe |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|