![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde al sana pozitif haber konusu , ayrıldıgı evine telefon acar, bahçıvana sorar: - Nasıl her sey yolunda mı? - Yolunda. Yalnız, küregin sapı kırıldı onu tamir etmeye çalısıyorum. - Neden kırıldı ? - Köpeginize mezar kazarken, ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ADMİNİYE
|
ayrıldıgı evine telefon acar, bahçıvana sorar:
- Nasıl her sey yolunda mı? - Yolunda. Yalnız, küregin sapı kırıldı onu tamir etmeye çalısıyorum. - Neden kırıldı ? - Köpeginize mezar kazarken, zorlamısım, bu yüzden kırıldı. - Ne ! Köpegim öldü mü? - Havuza düstü öldü. - Benim köpegim çok iyi yüzerdi; nasıl havuzda ölür? - Ama havuzun suyu bosalmıstı, betona çakıldı; bu yüzden hayatını kaybetti. - Daha havuzu yeni doldurtmustum. Neden bosalttınız? - Biz degil itfaiyeciler bosalttı. cünkü evdeki yangını söndürmek için ilâve suya ihtiyaç duydular. - Evde yangın mı çıktı? - Evet efendim. Annenizin vefatı dolayısıyla çok sayıda insan geldi. Bir sigara izmaritinden kâgıtlar, ardından da perde tutusmus. O kalabalıkta farkına varamadık. - Annem nasıl öldü ? Sapasaglamdı. - Haklısınız. Biz de sasırdık ama, sizin yatak odanıza bir sey bakmaya girmis. Yatakta karınızla en yakın arkadasınızı görünce kalbine inmis. - Yahu hiç pozitif bir haber yok mu? Bunaldım. - Olmaz olur mu? Var. Gecen gün siz AIDS testi yaptırmıstınız ya.. İste onun neticesi pozitif çıktı ![]() ![]()
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| haber, pozitif, sana |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|