![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde Hayırlı Cumalar!!! konusu , NİYAZ Afv et ilahi, muhtac-ı rahmetim, Gelmekteyim huzuruna yaklaştı rıhletim, Mahv eyledi hayatımı gafletle rüzgar Geçti bütün heva ile ömr-i muvakkatim Andıkça seyyiâtımı, muzlim hayatımı Yakmaktadır ömrümü âh-ı nedâmetim Lutfen ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
NİYAZ
Afv et ilahi, muhtac-ı rahmetim, Gelmekteyim huzuruna yaklaştı rıhletim, Mahv eyledi hayatımı gafletle rüzgar Geçti bütün heva ile ömr-i muvakkatim Andıkça seyyiâtımı, muzlim hayatımı Yakmaktadır ömrümü âh-ı nedâmetim Lutfen beni bağışla, habib-i nezihine Lahuti bir saadete dönsün şekavetim Nurunla ruşen eyle karanlık mezarımı Dönsün rıdayı cennete hâk-i mezelletim Günümüz Türkçesiyle "İlahi afv et, rahmetine muhtacım. Huzuruna gelmekteyim, yolculuğum yaklaştı. Rüzgar gafletle hayatımı mahveyledi. Mahdut ömrüm, hep heva ve heveslerimle geçti. Günahlarımı ve karanlık hayatımı hatırladıkça, ömrümü pişmanlık ahı yakmaktadır. Beni, bir lutfun olarak nezih Habibi'ne (Peygamber Efendimize) bağışla. Yapmış olduğum günahlarım, manevi bir saadete dönüşsün. Nurunla, karanlık mezarımı aydınlık eyle. Hakir, değersiz toprağım bir cennet bahçesine dönsün." Amin CÜMLETEN HAYIRLI CUMALAR
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| cumalar, hayırlı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|