![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde Reha Muhtar konusu , Reha Muhtar'dan sorular... Reha kimsenin soramadığını sorar -Mahkumlar kaçmak için mi tünel kazdılar? Mahallenin muhtarı Reha bey ,tacizle suçlanan okul müdürüne çıkışır: -Sen benim sözümü kestiğine göre kim bilir daha ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Misafir
|
Reha Muhtar'dan sorular...
Reha kimsenin soramadığını sorar -Mahkumlar kaçmak için mi tünel kazdılar? Mahallenin muhtarı Reha bey ,tacizle suçlanan okul müdürüne çıkışır: -Sen benim sözümü kestiğine göre kim bilir daha neler yapmışsındır. Harika Avcı'nin kürtaj yaptırması konusunda ünlü jinekolog ,Doktor Reha meraklıdır: -Peki şimdi bebek nerde? Karısını boğarak öldüren adama büyük insan rehanın ilk sözü: -Efenim başınız sağ olsun... Deha Reha bazen anlamakta güçlük çeker, -Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyefendi küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum? Hz.imam Reha -Salı günü kılınacak Cuma namazından sonraki defnedilecek cenaze. Reha sorar : - Efenim simdi o adam size ne yaptı efenim? Alparslan Türkeş 'in cenaze törenin olduğu gün sevgili Reha şöyle konuşur: - Cenaze töreninde sayıları on binin üzerinde yedi bin güvenlik görevlisi vardı Anlayışlı tecavüze uğramış genç kıza canlı yayın Sorusu: -Ne yaptılar? O an nasıl hissetiniz? Saint Bernard Reha'dan, donmak üzereyken kurtarılmış dağcılara asrin sorusu: -Soğuk muydu? Daima akil dolu konuşur Deha Reha: -Peki siz sormadınız mı sünnetçiye neden hepsini kestiniz diye? Tecavüzcü Coşkuna pabucunu ters giydiren Reha sorar: -Tecavüz ederken neler hissetiniz? Hayır ben pek tecavüz etmem ondan sordum Reha bıçaklanan ancak hayatı kurtulan kadına sorar. -Sizi öldürebildi mi efenim? | ||
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| muhtar, reha |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|