![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde İnternet Delİlİk Testİ konusu , 1-. Modeminizi kapattiginizda icinizde bir burukluk hissediyorsaniz; 2. Defterinizdeki tüm adreslerde @ varsa; 3. internet erisimi olmadigi icin annenizle haberlesemiyorsaniz; 4. Telefon faturaniz 2 sayfadan fazlaysa; 5. Esiniz resti cekip ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ADMİNİYE
|
1-. Modeminizi kapattiginizda icinizde bir burukluk hissediyorsaniz;
2. Defterinizdeki tüm adreslerde @ varsa; 3. internet erisimi olmadigi icin annenizle haberlesemiyorsaniz; 4. Telefon faturaniz 2 sayfadan fazlaysa; 5. Esiniz resti cekip "Hayir, bilgisayar yataga giremez!" dediyse; 6. Bilgisayar masanizin sandalyesini bir klozetle degistirmeyi düsündüyseniz; 7. Gülümsediginizde basinizi yan ceviriyorsaniz; :-) 8. Esiniz devamli olarak evlilikte iletisimin önemini vurguluyorsa ve siz de bunun üzerine kendisine yeni bir telefon hatti ve modem aldiysaniz; 9. Kelime islemcinizle birseyler yazarken her noktadan sonra "com" yaziyorsaniz.com 10. "0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,..." diye sayiyorsaniz; 11. Rüyalariniz 256 renkse; 12. Uyumaya calisirken sleep(8*3600) diye düsünüyorsaniz; 13. Asansore bindiginizde gitmek istediginiz kata ait dügmeyi cift tikliyorsaniz. Bu internet isini biraz fazla abartmissiniz demektir.
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
galiba bende delirdim
çünkü bilgisayarımı geçici olarak kardeşime gönderdim iki gündür kendimi boşlukta v eyalnız hissediyorumm eline sağlık teşekkürler
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
|
bu olayların tumu safak için geçerli
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| delİlİk, testİ, İnternet |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|