![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde Tembellİk Yasalari konusu , Madde 1 : İnsanlar yorgun doğar dinlenmek için yaşar. Madde 2 : Çalışmak yorar. Madde 3 : Gündüz dinlen ki gece rahat edesin. Madde 4 : Yatağını kendini sevdiğin gibi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ADMİNİYE
|
Madde 1 : İnsanlar yorgun doğar dinlenmek için yaşar.
Madde 2 : Çalışmak yorar. Madde 3 : Gündüz dinlen ki gece rahat edesin. Madde 4 : Yatağını kendini sevdiğin gibi sev, içinden çıkamayacağın gibi yap. Madde 5 : Yarın yapabileceğin işi bugün yapma. Madde 6 : Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele. Madde 7 : Dinlenen birini görünce otur ona yardım et. Madde 8 : Oturmak mümkünse ayakta durma, yatmak mümkünse oturma. Madde 9 : Tembellikten kimse ölmemiş. Madde 10 : Çalışma isteği duyunca biryere otur isteğin geçmesini bekle. :nanik:
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
bak yaa kız ben kadar calısan varmı aranızda sabah aksam pc basında klavye elımde bı proje cızıyom 10 msn de dolanıyom 20 sitede takılıyom aksam oluyo gene devam
gercı artık projelerı de cızmeyı bırakdım elemanlar sagolsun ayrıca madde 9 u benımsemiş birisi olarak yapabılıyosanız o yetek varsa bunu yapın cok saglıklı benden solemesı
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| tembellİk, yasalari |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|