![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde E Yok Artik... konusu , İki Türk evlendiği zaman çiftler arası diyalog genelde aşağıdaki gibidir: -Beni seviyor musun? -Hayır,şu anda gazete okuyorum. -Ne,beni sevmiyor musun? -Ben öyle bir şey demedim. -Hayır,dedin.. -Bak yine konuşmayı öğretiyorum ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ADMİNİYE
|
İki Türk evlendiği zaman çiftler arası diyalog genelde aşağıdaki gibidir:
-Beni seviyor musun? -Hayır,şu anda gazete okuyorum. -Ne,beni sevmiyor musun? -Ben öyle bir şey demedim. -Hayır,dedin.. -Bak yine konuşmayı öğretiyorum diye kızacaksın.. -Ne konuşması? -Sen şimdiki zamanı kullanarak "Beni seviyor musun?" dedin. -Eee,ne olmuş? -Şimdiki zaman demek o andaki yapılan işle ilgili zamandır,ben gazete okurken seni nasıl seveyim? -Biliyordum zaten aynı anda iki işi yapamayacağını.. -Ne ilgisi var şimdi bunun gerzeklikle? -Sana gerzek mi dedim? -İma ettin iki işi bir arada yapamaz gibi laf ederek.. -Bunun gerzeklikle ne ilgisi var.. Fakat hoşuma gitti (: Sen iki işi bir arada yapamazsın.. -Sen de düzgün cümle kur! -Beni gazete okumadığın ya da gazeteni bitirdiğin zaman sevme ihtimalin var mı? -Sevmektan kastın ne? -Sen adamı çatlatırsın.. -Sevmekten kastın ne onu söyle.. Bir çok sevme çeşidi var.. -Ne gibi? -Aşkla sevmek, sevgiyle sevmek, şehvetle sevmek, vs vs vs.. -Gazeteni bitirdikten sonra beni aşkla sevme ihtimalin var mı? -Nasıl aşkla? -Onun da mı çeşitleri var? -Tabii.. Sevgili aşkı, İlahi aşk, karşılıksız aşk vs vs vs.. -Gazeteni okumayı bitirdiğinde beni sevgili aşkı ile sevme ihtimalin var mı? Allah Allah ben salak mıyım yahu basit bir soru nereye geldi.. Cehenneme kadar yolun var.. Cevap verme istemiyorum.. -Peki, nasıl istersen.. Bana bir su verir misin? -Nasıl su istiyorsun? -Bayaaaa... -Bizde baya su yok.. -Canım saçmalama! -Ne saçmalaması, önce bir bardak mı bir şişe mi bir maşrapa mı su istiyorsun onu söyle! -Bana bir bardak su verir misin? -Nasıl bardak? -Ne demek nasıl bardak? -Olur mu canım, kristal bardak var, adi cam bardak var, bira bardağı var.. Bana bir adi cam bardak su verir misin? Mahsus yapıyosun di mi? -Niye mahsus yapayım? -Deminkinin intikamı bu galiba? -Demin ne oldu? -"Beni seviyor musun" diye sormuştun ya.. -Ne zaman? -Demin.. -Demin ne demek? Kaç zaman önce? -........................ -Niye sustun? -Düşünüyorum.. -Ne düşünüyorsun? -Evliliğimiz niye bu hale geldi? -Ne hali? -Yalın hali değil tabii.. -Niye gelmiş? -Senin espiri yeteneğinin olmaması nedeniyle.. -Sende var mı? Herkes çok espirili olduğumu söylüyor.. Geçen gün Selma.... -Selma kim, o şıllık yardımcın mı? -O şıllık değil. -Şıllık değil de ne sana göz süzüp gerdan kıvırıyor benim önümde? -Kadın güzel giyinip havalı görünüyor diye kıskanıyorsun.. -Ben kötü mü giyiniyorum? -Öyle demedim.. -Ne dedin ya? -Off be yeter! -Off be yeter di mi? -Yeter tabi.. Ne istiyorsun gecenin bu vakti? -Bunca yıllık evliyiz.. Bana bir kez sevdiğini söylemedin.. -Söylemek şart mı? -Ne yani sessiz film oynar gibi hareketlerini mi takip edeceğim.. Söylemesen nasıl anlaşılır? -Ben senin kocanım.. Tabi ki seni seveceğim.. -Nasıl yani mecbursun diye mi? -................................. -Yine sustun.. hep susarsın zaten.. Ne konuşursun ne bir fikir söylersin.. -.................................. -Bir başkası varsa hayatında söyle zorluk çıkarmam.. -................................... -Naci? -................................... -Naci.. Naci diyorumm!! -Babam uyumuş anne bağırma.. : : : : : ::d
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| artik, yok |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|