![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde Seversem efsane, kızarsam katliam olur konusu , seversem efsane, kızarsam katliam olur - git işine dersem noolur? - ya benim olursun ya toprağın... - senle olmayacağıma emin olabilirsin - son kararın mı? - evet - toprak gel ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ADMİNİYE
|
seversem efsane, kızarsam katliam olur
- git işine dersem noolur? - ya benim olursun ya toprağın... - senle olmayacağıma emin olabilirsin - son kararın mı? - evet - toprak gel abi buraya... - toprak kim be? - kankam! madem benim olmuyorsun, toprak'ın olucan - seversem efsane, kızarsam katliam olur - heh heh heh mitolojik bir karakter yapın var yani?! - he ya jeolojik, ekolojik, psikolojik, mitolojik.. ne ararsan var bende - seversem efsane, kızarsam katliam olur - öğürürsen ne olur abi? - öğürürsem zelzele, böğürürsem tufan olur - soğurursan ne olur peki ? - soğurursam devrim, doğurursam evrim olur - ne diyon abi doğurmak falan? - öhöm.. yürü git lan evine - gitmezsem ne olur? - gitmezsen kıyame.. bak hala.. - seversem katliam kızarsam efsane olur - nan manyak yanlış söyledin - sen benim sözümü benden iyi mi bilicen? işte seversem katliam kızarsam efsane olur.. neresi yanlış bunun - geçende kızdın ya bana o zaman da syölemiştin. seversem efsane kızarsam katlime olur diyee - haa - seversem efsane kızarsam katliam olur - sorduk mu? - - seversem efsane kızarsam katliam olur - toplu katliam mı? - katliam dedik kızdırma - az kızarmışmı çok kızarmış mı? - bitirdin dialogu
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
teşekkürler
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| efsane, katliam, kızarsam, olur, seversem |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|