![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde **kaleci gol yedikten sonra...** konusu , - Acaba yanlış yerde mi oynuyorum - Aslında yemezdim de... - Bir top gördüm sanki - Yedim, pisman degilim, yine olsa yine yerim. - Golü yedim ama önce bi sor ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
ADMİNİYE
|
- Acaba yanlış yerde mi oynuyorum
- Aslında yemezdim de... - Bir top gördüm sanki - Yedim, pisman degilim, yine olsa yine yerim. - Golü yedim ama önce bi sor niye yedim - Orucumu golle açtım ne var yani - 6 tane yedim ama bi düzine de yiyebilirdim -Açım abi açım yaa takım para vermiyo eve ekmek götüremiyorum bizde gol yiyerek karnımızı doyuruyoruz - acaba bıraksam auta gider miydi -Keşke atlamasaydım, zaten gol oldu.. Penaltı hadisesi esnasında kaleci iç sesleri... -Ulan Mustafa atarsan yemin ederim konuşmam bi daha -Ulan ne çileli başım var be...Defans adamı düşürür penaltı olur,golü biz yeriz kötü oluruz...yok yok bırakıyorum ben bu mesleği lokanta açıcam -At evladım at...hay maşallah tay gibi çocuk...bende gençken böyleydim -Ulan bende kafa yok ki...Politika kim ben kim?...Şimdi sağa yatsam sağcı sola yatsam solcu diyecekler...İyisi mi şaşırmış gibi yapıp hareketsiz kalayım...O zaman liberal derler -Yediğim bu golü şu an hakkaride askerlik yapmakta olan kankam deniz için yiyorum
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
teşekkürler
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gol, kaleci, sonra, yedikten |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|