![]() |
|
|||||||
| Her Telden Yukarısı anlatıyor değilmi.. |
Her Telden icinde beles internet konusu , 1. laptop evin muhtelif yerlerine koyulmak suretiyle, belki bir buzdolabı üstünden, ya da balkonda çekmesi muhtemel internet çeşididir. lodoslu havalarda istikrarsızdır. sürekli düşersiniz. 2. evet anne baba sıze yaş 24 ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
|
1. laptop evin muhtelif yerlerine koyulmak suretiyle, belki bir buzdolabı üstünden, ya da balkonda çekmesi muhtemel internet çeşididir. lodoslu havalarda istikrarsızdır. sürekli düşersiniz.
2. evet anne baba sıze yaş 24 değil yaş 4 muamelesi yapıp vizelerin var bitir artık şu okulu diyerekten modemi saklayınca, ebeveynlerın teknoloji bılgılerı törpülendikten sonra nete girmiyorum photoshop calışıyorum dıyerek karşı apartmandakı 14 yaşındaki kırmızı kazaklı veledin ağına bağlanabiliyosunuz laptopla...........budur. hehe
Kimi bekliyorsunda bakarsın ardında Demezlermi adama sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmı ki gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler Kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye Öyleyse sen sadece susmayı dene İlk gittiğin gibi Güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder Bir çaresizimi sevmişim dememem için Sen öyle olmasanda ve ben gitsemde sen güçlüymüş gibi yap Şimdi hoşça kal deme zamanı ama sen hoşça kalmayı bile hak etmiyorsun Sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o Sana söylenecek son bir sözüm var Bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle | ||
|
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| beles, internet |
| Seçenekler | |
| Stil | |