![]() |
|
|||||||
Hasret ve Özlem icinde Her yerde sen varsın konusu , Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... her gece sen varsın sevdiğim kimi zaman uykumda karşılıyorum seni kimi zaman odamın pençeresinde bazen de derin bir karanlığın sessizliğinde ne vakit ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... her gece sen varsın sevdiğim kimi zaman uykumda karşılıyorum seni kimi zaman odamın pençeresinde bazen de derin bir karanlığın sessizliğinde ne vakit duvardaki saat uyarsa beni hemen kapıya koşuyor galdenme diye bakıyorum anlıyorum ki komşu çocukları çalmış zili her zana olduğu gibi yine pazar günleri yürüyüşe çıkıyorum seninle uzun uzun yürüyoruz sahilde güneş batmayacakmış gibi dedim ya her yerde sen varsın sevdiğim yanlızlığımda bile bırakmıyorsun beni yanıma sokulup şarkılar fısıldıyorsun yüreğime rüyalarda kavuşacağız dercesine blt
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
her gece sen varsın sevdiğim
kimi zaman uykumda karşılıyorum seni kimi zaman odamın pençeresinde bazen de derin bir karanlığın sessizliğinde yüreğine sağlık...
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|