![]() |
|
|||||||
Hasret ve Özlem icinde Unutamam konusu , Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Senden sonra ihtirasla Ten oyalanır can kanar Ama benim ciğerim yanar Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende....
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
![]() Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme ![]() Senden sonra ihtirasla ![]() Ten oyalanır can kanar ![]() Ama benim ciğerim yanar ![]() Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende.
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#3 | ||
![]()
|
yüregine saglık cok güzel olmuş
Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende.
KEŞKE DEDİM...DUYMADIN'MI..? Yağmur, Denize düştüğünde deniz, Yeşile düştüğünde yeşil, Toprağa düştüğünde toprak kokar... Yağmur, Saçına düştüğünde sevgi, Eline düştüğünde özlem, Göğsüne düştüğünde aşk kokar... Sen Hiç yağmuru, Göğsüne düşürdün mü ?... | ||
|
|
|
kalp..siz..im İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Mella (10-06-2008) |
|
|
#4 | ||
![]()
|
Pişmanmıyım, asla... Güzelleştim yasla...
Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş, UNUTULMA Pahasına...
| ||
|
|
|
Mella İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
gül35 (10-06-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| unutamam |
| Seçenekler | |
| Stil | |