![]() |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
[Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...]
Artık sevmiyorsun ? -Olabilir... Kelimelerin etkisini kaybettiği, Yüreğin, susmayı hak edindiği an... Bir seviyorum,bir sevmiyorum ! Sevgiden korkuyorum... Kendimden kacıyorum... Duygularım sevgiye mühürlü... Bitişlere çare bulmuyorum... Bahane hiç aramıyorum... Seviyordu, artık sevmiyor... Geldi ve gitti... Sevmemek varsa.. Sevmek niye var? Unutmuşum.. Her varoluşun bi yokoluşu, Her başlangıcın bir sonu var.. Hayatın en can alıcı noktası... SON.. Sen, Sonum olacaksan gel [me] ... Beni kaybettiklerinde ara... Aklımın oyunu olma... Ne gel nede git.. Bir sevip, bir sevmeyeceksen.. Beni, bende unutacaksan... Gerçeğim değil , hayalim olacaksan.. Ne var- ol nede yok-ol... HİÇ GELME...!
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gözyaşlarım , gözyaşlarım.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|