![]() |
| | #1 (permalink) |
| | [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] Korkuyorum sana yaklaşmaya..Elimi uzatsam canımı acıtacakmıssın gibi Sen Yasaklı Sevgili.. Unutma Sen Sebebimsin Sen Sonumsum.. Avuçlarına bırakırsam kalbimii ruhun yok olur.. Anla ki bu beden gitti, masal bitti... ( pişman değilim ) Ve sunu iyi bilmelisin ki yüreğimin derinliklerine gömdüm seni!!! Duygularıma inanmamak için kendimle ne kadar mücadele ettiğimi anlatamam... Anla ki bu beden gitti masal bitti.. |
| |
| YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() |
| | #2 (permalink) |
| | Masal bitti. Peri kızı kaf dağının ardında kaldı Sen git. Yeni sevdalar bul. Yeni sevdalarla gönlünü avut. Beni unut. Sevdana cevap vermem imkansız. Çok özür diliyorum. Çünkü ben. Çünkü ben...........Bilmiyorum.. Bende boyle bir siir ile eslik etmek istedim bu guzel hisli haset duygulara... Masal kimileri icin biterken kimileri icin yeni basliyordur..Masallarin mutlulugu gercek hayatiniza yansimasi dilegiyle.. Tesekkurler... ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| | Oncelikle begeniniz icin tsk ederim.. Lakin eslik ettigim kelimeler guzelden ziyade cok vurucu, sert tonda birazda inciten ve kizdiran tarzda ama sairin cani cok yanmis olmali ki (yada yakmis)boyle kelimeleri dile getirip satirlara dokmus... ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 (permalink) | |
| | Alıntı:
sert olmalı ben begendım şair yazmıs ve acı cekıyor olmalı paylasıyorum gorusunu ![]() | |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| korkuyorum , korkuyorum sana yaklaşmaya , sana , yaklaşmaya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|