![]() |
|
|||||||
Hasret ve Özlem icinde ben kendime iyi bakarım elbet konusu , Yüreğimde artık ne sevgi var, ne umut, ne de bir ağrı... Yüreğimde taşlaşmış bir HOSÇAKAL var sana ait... Onu bir söyleyebilsem, sana veda edeceğim... Bunca zaman benden çaldığın hayatımı geri ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
10LİNCOLN(YÖNETİCİ)
|
![]() Yüreğimde artık ne sevgi var, ne umut, ne de bir ağrı... Yüreğimde taşlaşmış bir HOSÇAKAL var sana ait... Onu bir söyleyebilsem, sana veda edeceğim... Bunca zaman benden çaldığın hayatımı geri isteyeceğim. ![]() Gittiğin gün hayat bitti sanmıştım Gittiğin gün ölümü yaşamıştım Gittiğin gün zaman durdu sanmıştım Meğerse ben yanılmışım İşte hayat yine akıp gidiyor İşte hayat sensiz de yaşanıyor İşte hayat böyledir deniyor Zaman herşeyi siliyor İşte hayat yine akıp gidiyor ![]() Öyle uzak şimdi bana, yaşadığım hatıralar Bir bulanık film sanki, senle dolu dakikalar Bak yinede zaman zaman, düşünürsem gözlerini Her yanımı anlatılmaz, yemyeşil bir sızı kaplar Bence artık sen sönmüş bir güneşsin Bence artık sen yankısız bir sessin Bence artık soluksuz bir nefessin Bence artık herkes gibisin ![]() İşte hayat yine akıp gidiyor İşte hayat sensiz de yaşanıyor İşte hayat böyledir deniyor Zaman herşeyi siliyor Siliyor....Silmiyor.... Siliyor. not: konu uygun yere taşınmıştır....
![]() Konu ORYoDa tarafından (11-07-2007 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
DWADE İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bakarım, ben, elbet, iyi, kendime |
| Seçenekler | |