UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa
FoRuM PoRTaL AnA SaYFa R.Galerisi OYUN SALONU

Kimler online Bugünün mesajları
Geri git   UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa >
♥.¸¸.♥EDEBİYAT BÖLÜMÜ♥.¸¸.♥
> AŞK ve SEVGİ > Güzel Sözler
Kayıt ol Albümler Bloglar Yardım Üye Listesi Ajanda Radyo ve TV Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-03-2007, 15:32   #1 (permalink)
SuSKuN
:aşk2: aŞKa DaiR SöZLeR...

♥ Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için?

♥ Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!

♥ Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun.

♥ Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları?

♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir.

♥ Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni çok seviyorum?

♥ Bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim için. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum.

♥ Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem?

♥ Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...

♥ Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin

Konu SuSKuN tarafından (05-03-2007 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir..
View SuSKuNüyenin resim albümleri SuSKuN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2007, 16:33   #2 (permalink)
ebruli

çok klışeleşmiş bu sözler
kimse inanmıyor artık
ama yinede teşekkürler
lazım olan arkadaşlar olur belki

View ebruliüyenin resim albümleri   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2007, 18:49   #3 (permalink)
SuSKuN

Alıntı:
ebruli´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok klışeleşmiş bu sözler
kimse inanmıyor artık
ama yinede teşekkürler
lazım olan arkadaşlar olur belki
her türlü görüşe saygımız var ebruli...sen ben klişeleşmemiş bulurum diyorsan...meydan senin...

View SuSKuNüyenin resim albümleri SuSKuN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-15-2007, 10:14   #4 (permalink)
SuSKuN

teşekkürler canısım

Alt 07-15-2007, 22:00   #5 (permalink)
Mr_JoKeR

ellerine saglık

<------- Mr_JoKeR 'in İmzası-------->

sustum..sustum...sustum...

...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu...

... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../
View Mr_JoKeRüyenin resim albümleri Mr_JoKeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2007, 00:01   #6 (permalink)
serra

teşekkürler canısım

<------- serra 'in İmzası-------->
«•ºº•» «•ºº•» «•ºº•» Geldiğinde boşluk dolduran değil; Gittiğinde yeri
doldurulamayan ol !!! «•ºº•» «•ºº•» «•ºº•»
View serraüyenin resim albümleri serra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2007, 09:31   #7 (permalink)
beyazhayalet_elif

Evt çok güzel. Ellerine sağlık...

<------- beyazhayalet_elif 'in İmzası-------->
View beyazhayalet_elifüyenin resim albümleri beyazhayalet_elif isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 10:25   #8 (permalink)
imaginary

Teşekkürler...

View imaginaryüyenin resim albümleri imaginary isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2008, 22:40   #9 (permalink)
MaSaL_16
Standart Cevap: aŞKa DaiR SöZLeR...

tskLer hayatın kendisidir sozLer en ufak bir tebessumde gizlidir ... insanLarı mutlu edebiLmek..

<------- MaSaL_16 'in İmzası-------->
View MaSaL_16üyenin resim albümleri MaSaL_16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Bookmarks

Etiketler
aşka , dair , sözler

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil